Horecaparasols

Horecaparasols: kwaliteit en veelzijdigheid voor uw terras

Als horecaondernemer is het van groot belang om uw klanten een aangename en comfortabele omgeving te bieden, zowel binnen als buiten. Voor uw terras is een goede parasol dan ook onmisbaar. Deze biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen wind en regen. Beerens Intercover is producent en leverancier van hoogwaardige horecaparasols voor elke locatie.

Onze horecaparasols zijn gemaakt van duurzame materialen

Reken op een stevige constructie die tegen een stootje kan. U heeft bij ons keuze uit verschillende afmetingen, variërend van een compacte horecaparasol 3x3 meter tot een grote horecaparasol 6x6 meter. Zo kunt u altijd de juiste afmeting kiezen die past bij uw terras en uw wensen.

Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u altijd een professionele parasol vindt die aansluit bij uw bedrijf en uw terras. Ook kunt u bij Beerens Intercover terecht voor parasols accessoires zoals terrasverwarming en terrasverlichting.

Onmisbaar voor elk horeca terras, binnentuin of buitenbar

Zo zijn ze niet alleen sterk en duurzaam, maar ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Zoekt u er een in een specifieke maat? We hebben een breed assortiment aan horecaparasols in verschillende maten, zoals de horecaparasol 4x4 of 5x5, maar ook een horecaparasol 3x3 en 6x6 vindt u bij Beerens Intercover. Zo vindt u bij ons altijd de oplossing die past bij uw terras of buitenruimte.

De juiste oplossing voor u

Als horecaondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw gasten te voorzien van een aangename plek om te vertoeven. Of het nu gaat om een terras, binnentuin of buitenbar, een goede overkapping is essentieel om uw gasten te beschermen tegen de regen en een harde wind. Bij ons bent u aan het juiste adres voor horecaparasols van de hoogste kwaliteit.

Stormvaste horecaparasols hebben hun weerstand bewezen tot windkracht 10 in de windtunnel van BMW. Zo kunt u als horecaondernemer gerust zijn dat de parasols ook tijdens stormachtige dagen veilig blijven staan.

De verschillende horecaparasols op een rij:

Alle modellen zijn in meerdere maten leverbaar. Heeft u een speciale wens? Neem contact met ons op. Er is veel mogelijk.

Meer dan bescherming tegen de regen

Onze horecaparasols bieden niet alleen bescherming tegen de zon en regen, maar creëren ook een aangename sfeer voor uw gasten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u altijd een oplossing vindt die past bij de uitstraling van uw zaak.

Ook kunnen wij uw horecaparasol geheel naar wens bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Daarnaast bieden wij onderhoudscontracten aan, zodat u zeker weet dat uw regen- en zonweringen altijd in goede staat verkeert

Wij repareren uw parasol snel en vakkundig

Onze ervaren technici voeren preventief onderhoud uit om eventuele problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Als er toch een probleem is, kunt u erop vertrouwen dat wij snel en vakkundig reparaties uitvoeren. Wij begrijpen dat tijd essentieel is voor uw bedrijf, dus wij streven ernaar om reparaties van uw horecaparasol snel uit te voeren zodat uw parasols zo snel mogelijk weer operationeel zijn.

Kies voor onze onderhoudscontracten en geniet van de voordelen van goed onderhouden horecaparasols. Uw gasten zullen genieten van een aangename ervaring op uw terras, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over de toestand van uw parasols. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het onderhouden van uw regen- en zonweringen.

Beerens Intercover is een gerenommeerde leverancier

Voor de horeca en industrie bieden wij ook zweefparasols aan, ideaal voor het creëren van schaduwrijke plekken in uw horecagelegenheid, zonder dat de paal in de weg staat. De zweefvarianten zijn beschikbaar in diverse maten, waaronder de populaire 4x4, 5x5 en 6x6 afmetingen. Wij kunnen ook maatwerkoplossingen bieden voor mogelijke specifieke behoeften die u heeft.

Om uw zweefparasol stevig te verankeren bieden wij ook diverse parasolvoeten. Deze zijn beschikbaar in verschillende gewichten en maten, afhankelijk van de afmetingen. Ook hebben wij stormvaste horecaparasols in ons programma.

Uw gasten het hele jaar door ontvangen

Voor horecagelegenheden die hun gasten het hele jaar door willen laten genieten van hun terras is een horecaparasol met verwarming essentieel. Onze horeca terrasoverkappingen bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen koude temperaturen dankzij de ingebouwde verwarmingselementen.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw onderneming. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verwarmde terrasoverkappingen voor de horeca.

De kwaliteit en duurzaamheid van onze producten staat voorop

Bij het kiezen van een parasol voor uw horecagelegenheid is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van het materiaal en de levensduur van het product. Onze parasols zijn getest en bieden een hoge mate van kwaliteit en duurzaamheid.

Bent u op zoek naar een professionele leverancier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige regen-, wind- en zonwering op maat, inclusief zweefparasols, parasolvoeten en waterdichte oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten, wij helpen u graag verder.

Vraag een offerte aan
chevron-down