Zeilmakerij in Tilburg

Zeilmakerij in Tilburg met meer dan 60 jaar ervaring

Wij zijn een zeilmakerij gevestigd in Tilburg en gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en repareren van hoogwaardige zeilproducten voor diverse branches. Onze expertise ligt bij industriële zeiltoepassingen, zoals op maat gemaakte afdekhoezen, opslagtenten en transport- en logistieke toepassingen. Naast industriële toepassingen bieden wij ook andere zeilproducten aan, zoals horecaparasols. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap in ons werk.

Zeilen op maat laten maken

Wij hebben ruim 60 jaar ervaring in het produceren van industriële zeilen en staan garant voor onze kwaliteit en duurzaamheid. Onze zeilmakerij kan u verschillende afwerkingen bieden, zoals het lassen van naden, het aanbrengen van ringen en ritsen, en het bedrukken van logo's en afbeeldingen. Wij kunnen u voorzien van op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke behoeften, evenals professioneel advies en installatie.

Oplossingen voor de horeca, landbouw, bouw en logistiek

Onze industriële zeilen worden gebruikt als afdekhoezen voor machines, apparatuur en materialen om ze te beschermen tegen weersinvloeden en andere schade. In de transportsector worden ze gebruikt om goederen en ladingen te beschermen tijdens het vervoer, terwijl ze in de horeca worden gebruikt om materialen zoals meubels, terrasverwarmers en buitenbars af te dekken.

Ze bieden bescherming tegen weersinvloeden zoals regen en wind, waardoor de materialen langer meegaan en er minder onderhoud en reparatie nodig is. In de bouwsector worden industriële zeilen van onze zeilmakerij gebruikt als afdekking voor steigers en bouwplaatsen om te beschermen tegen wind en regen. In de logistiek worden industriële zeilen gebruikt om goederen en materialen te beschermen tijdens opslag en transport.

Het laten repareren van beschadigde of versleten zeilen

Hoewel onze industriële zeilen duurzaam en bestand zijn tegen verschillende omstandigheden, kunnen ze na verloop van tijd beschadigd raken of slijten. In plaats van de volledige zeilen te vervangen, kan het repareren van beschadigde delen een efficiënte en kosteneffectieve oplossing zijn. Het laten repareren door Beerens Intercover heeft een aantal voordelen, waaronder het besparen van geld en tijd, het verminderen van afval en het behouden van de kwaliteit.

Verschillende eisen voor verschillende toepassingen

Wij begrijpen we dat er uiteenlopende behoeften en wensen zijn als het gaat om industriële zeilen. Daarom vinden wij het belangrijk om ons aanbod af te stemmen op uw specifieke situatie. Of het nu gaat om het afdekken van machines en apparatuur, het creëren van extra opslagruimte of het beschermen van goederen tijdens transport. Als zeilmakerij in Tilburg beschikken wij over de kennis en expertise in huis om passende oplossingen te bieden. Wij zijn dan ook de geschikte partner voor ondernemers die op zoek zijn naar maatwerkoplossingen en betrouwbare kwaliteit.

Bestand tegen zware omstandigheden

De zeilen worden geproduceerd volgens strenge kwaliteitscontroles. De focus op maatwerk betekent ook dat we altijd op zoek zijn naar innovatieve oplossingen en nieuwe materialen om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.

Als zeilmakerij in tilburg houden we onszelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de industrie, zodat we de meest up-to-date en duurzame oplossingen kunnen bieden. Hierbij kan gedacht worden aan technieken zoals naaien, lassen, snijden en stansen van materialen, maar ook aan het gebruik van geavanceerde software voor het ontwerpen en modelleren van de zeilen.

Zeilmakerij voor zeilen in verschillende branches

Niet alleen om machines en apparatuur te beschermen tegen verschillende omgevingsfactoren worden onze industriële zeilen gebruikt. Ze bieden de beste oplossing voor bescherming tegen regen, wind, sneeuw, UV-straling en andere weersomstandigheden.

De industriële zeilen die wij bij Beerens Intercover ontwikkelen, zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Ze zijn gemaakt van sterke materialen zoals PVC, polyester en polyethyleen, die bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden. Onze afschermoplossingen worden ook behandeld tegen UV-straling, zodat ze niet verkleuren of vervagen in de zon. Daarnaast zijn ze waterdicht en bestand tegen wind, sneeuw en regen. Dit zorgt ervoor dat uw machines en apparatuur optimaal beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf en hierdoor langer meegaan.

Zeilmakerij met ervaring, expertise en maatwerkoplossingen

Om ervoor te zorgen dat een zeil van hoge kwaliteit is, zijn er verschillende factoren waar wij rekening mee houden, zoals het materiaal dat wordt gebruikt, de sterkte en duurzaamheid van de naden, en de afwerking van het zeil. Ook het gebruik van hoogwaardige materialen zoals PVC, polyester of polyethyleen en het toepassen van geavanceerde productietechnieken kunnen bijdragen aan een betere kwaliteit.

Bij industriële zeilen is het ook belangrijk om te zorgen voor goede ventilatie, voldoende UV-bescherming en regelmatig onderhoud om de levensduur van het zeil te verlengen. Een professionele zeilmakerij met kennis van de nieuwste technieken kan waardevol advies geven. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en te adviseren bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Vraag een offerte aan
chevron-down