Terrasschermen en windschermen

Terrasschermen en windschermen voor de horeca

Heeft u er ooit over nagedacht om terrasschermen te plaatsen op uw terras? Met terrasschermen kunt u de wind op afstand houden en toch van het mooie weer genieten. Ook bieden ze privacy: het plaatsen van schermen tussen de verschillende tafels of langs de rand van het terras geeft uw gasten een gevoel van privacy en intimiteit.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze terrasschermen en windschermen voor de horeca en bescherm uw gasten tegen alle weersomstandigheden op uw terras!

Het hele jaar door gasten blijven ontvangen

Op een zomerdag, wanneer uw terras vol zit met gasten die genieten van een heerlijke maaltijd en een verfrissend drankje kan het voorkomen dat het weer ineens omslaat. Voor u het weet begint het te regenen en moeten uw gasten haastig hun spullen pakken en naar binnen vluchten. Dat is niet de ervaring die u uw gasten wilt bieden.

Daarom is het essentieel om te investeren in een goede overkapping en schermen voor uw terras, binnentuin of buitenbar. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat uw gasten het hele jaar door worden beschermd tegen de elementen en kunnen blijven genieten van uw prachtige locatie, ongeacht de weersomstandigheden.

Maar waar moet u op letten bij het kiezen voor terrasschermen voor uw horecagelegenheid? Kwaliteit en duurzaamheid zijn van groot belang. U wilt tenslotte een product dat lang meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Onze schermen zijn uitvoerig getest en bieden een hoge mate van kwaliteit en duurzaamheid, zodat u het hele jaar door uw gasten kunt ontvangen.

Waarom kiezen voor horeca terrasschermen van Beerens Intercover?

Bescherming tegen de wind, meer privacy en een professionele uitstraling zijn slechts enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor windschermen. Een restaurant aan het strand kan te maken krijgen met harde wind en zand dat over het terras waait. Met behulp ervan kan het terras afgeschermd worden, waardoor uw gasten in alle rust kunnen genieten van het uitzicht op de zee en het strand.

Een café met een terras aan de straatkant kan veel last hebben van passerende auto's en fietsers. Met behulp van terrasschermen creëert u niet alleen privacy en bescherming, maar zorgt u er ook voor dat uw gasten zich op hun gemak voelen en optimaal kunnen genieten van hun drankje.

Aarzel niet en zorg ervoor dat uw gasten optimaal kunnen genieten van uw terras met de horeca windschermen van Beerens Intercover

Optimale bescherming tegen wind en regen

Onze windschermen en terrasschermen zijn van hoge kwaliteit en bieden uw gasten bescherming tegen wind en regen. Zo kunnen uw gasten zelfs bij harde wind of regenachtig weer comfortabel buiten zitten. Onze oplossingen voor de horeca zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen, zodat u altijd de juiste oplossing kunt vinden die past bij uw terras en uw wensen.

Onze uittrekbare windschermen zijn bijvoorbeeld ideaal voor horecagelegenheden met beperkte ruimte. De schermen zijn gemakkelijk uit te trekken wanneer dat nodig is, en kunnen weer worden ingetrokken wanneer ze niet nodig zijn. Zo kunt u optimaal gebruikmaken van uw terrasruimte en uw gasten bescherming bieden wanneer dat nodig is.

Een professionele en elegante uitstraling van uw terras

Uw terras ziet er direct netjes en verzorgd uit met de juiste schermen, dit kan bijdragen aan de algehele uitstraling van uw horecazaak. Of het nu gaat om harde wind, regen of fel zonlicht, uw gasten willen kunnen genieten van hun maaltijd of drankje zonder last te hebben van de elementen. Met de windschermen van Beerens Intercover biedt u uw gasten een beschutte en veilige omgeving, zodat zij optimaal kunnen genieten van hun verblijf bij uw horecagelegenheid.

Op maat gemaakt en voorzien van uw logo

Wist u dat wij uw terrasschermen geheel naar uw wens kunnen bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Op deze manier creëert u niet alleen beschutting, maar maakt u ook meteen reclame voor uw bedrijf!

Het onderhouden is ook belangrijk: met onze onderhoudscontracten kunt u er zeker van zijn dat uw schermen altijd in goede staat verkeren. Onze ervaren technici voeren preventief onderhoud uit om eventuele problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Mocht er toch een probleem zijn, dan kunt u vertrouwen op onze snelle en vakkundige reparatieservice.

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is voor uw bedrijf, daarom streven wij ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren zodat uw terras zo snel mogelijk weer operationeel is.

Onze horeca wind- en terrasschermen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit

Met onze oplossingen bent u verzekerd van een aangename en comfortabele omgeving voor uw gasten, terwijl u tegelijkertijd de uitstraling van uw zaak versterkt. Ze zijn gemaakt van stevige materialen en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Wacht niet langer en bied uw gasten een comfortabele en beschutte omgeving met onze terrasschermen en windschermen voor de horeca. Neem contact op met Beerens Intercover en ontdek de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid.

Vraag een offerte aan
chevron-down