Stormvaste Horecaparasols

Investeren in stormvaste horecaparasols is een goede keuze

Een stormvaste horecaparasol is de investering waard voor horecaondernemers die hun klanten een aangenaam en veilig terras willen bieden. Niets is zo vervelend als klanten die hun drankje niet op kunnen drinken en moeten vertrekken vanwege de harde wind. Een stormvaste horecaparasol biedt uitkomst en zorgt ervoor dat uw gasten comfortabel en langer kunnen blijven zitten, zelfs bij zware weersomstandigheden.

Lees meer over onze windbestendige parasols, waaronder de windbestendige strandparasol en de windbestendige zweefparasol.

Niet alleen functioneel, ook een echte eyecatcher op uw terras

Bij Beerens Intercover hebben we een ruim assortiment aan horecaparasols, zodat u altijd de juiste kunt vinden die bij uw terras past. Onze windbestendige parasols zijn niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher op uw terras. Bovendien beschermt het uw terrasmeubilair tegen de elementen en verlengt het de levensduur ervan.

Wilt u ook uw gasten beschermen en het comfort van uw terras vergroten? Neem dan nu contact op met onze specialisten en laat u adviseren over de mogelijkheden van onze horeca overkappingen.

Kiezen voor Beerens Intercover is kiezen voor veiligheid

U wilt natuurlijk niet dat uw gasten gevaar lopen door een instabiele parasol die door harde wind of storm omvalt. Een stormvaste parasol biedt meer stabiliteit en stevigheid, waardoor u de veiligheid van uw gasten kunt waarborgen.

Een andere reden om te kiezen voor een stormvaste horecaparasol is duurzaamheid. Ze zijn over het algemeen gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor gaat de parasol langer mee en hoeft u minder snel een nieuwe te kopen, wat u op de lange termijn geld bespaart.

Windbestendige oplossingen voor uw terras

Als horecaondernemer die buitenactiviteiten aanbiedt, zoals een terras, zou u absoluut moeten kiezen voor een stormvaste horecaparasol. Niet alleen bieden deze windbestendige parasols meer veiligheid voor uw gasten, ook zorgen ze voor een professionelere uitstraling van uw terras. Daarnaast kunt u met onze oplossingen ook bij minder mooi weer toch buitenactiviteiten aanbieden, wat u de mogelijkheid geeft om uw omzet te verhogen.

Bescherm uw terras en verhoog het comfort voor uw gasten met een stormvaste parasol van Beerens Intercover. Neem nu contact op en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Bij Beerens Intercover hechten we veel waarde aan kwaliteit en service

Onze parasols zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van de bescherming en comfort die onze parasols bieden aan uw gasten op uw terras.

Daarnaast bieden wij ook verschillende parasol accessoires, zoals terrasverwarming en terrasverlichting, om uw terras nog comfortabeler te maken. Kies voor Beerens Intercover en maak uw terras compleet met onze hoogwaardige en veilige horecaparasols.

Hoe gaat het onderhoud in zijn werking?

Wij begrijpen dat als ondernemer uw tijd kostbaar is. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze parasols weinig onderhoud nodig hebben. Onze oplossingen zijn bijvoorbeeld eenvoudig te openen en te sluiten en kunnen ook snel gedemonteerd worden. Dit maakt het reinigen en onderhouden van de parasols een eenvoudige klus.

Bovendien zijn wij bij Beerens Intercover altijd beschikbaar om onze klanten te ondersteunen bij het onderhoud en reparatie van de parasols. Wij zorgen ervoor dat uw parasol windbestendig blijft en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Een ruim assortiment aan diverse maten, kleuren en stijlen stormvaste parasols

Bij Beerens Intercover bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige en duurzame en stormvaste horecaparasols. Wij hebben een ruim assortiment van diverse maten, kleuren en stijlen, zodat er altijd een parasol bij zit die aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarnaast bieden wij ook parasol accessoires aan zoals terrasverwarming en terrasverlichting.

Een veilige en comfortabele buitenomgeving

Als horecaondernemer wilt u uw klanten een comfortabele en veilige omgeving bieden, ook op uw terras. Een goede parasol is dan ook essentieel. Bij Beerens Intercover bieden wij hoogwaardige windbestendige parasols van verschillende afmetingen en stijlen.

Bent u op zoek naar extra stevige overkappingen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden? Dan zijn onze overkappingen de juiste keuze. Wij bieden afdekkingen in verschillende afmetingen en kleuren, zodat u altijd een passende oplossing vindt voor uw terras.

De beste windbestendige strandparasol voor uw strandpaviljoen

Onze windbestendige strandparasol en windbestendige zweefparasol zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen harde windvlagen en blijven stevig staan op uw terras. Dankzij de keuze voor windbestendige parasols voor uw strandpaviljoen, kunt u met een gerust hart uw bedrijf runnen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over schade aan de parasol, omdat deze gemaakt is van duurzame materialen en ontworpen is om lang mee te gaan. Investeer vandaag nog in de veiligheid en comfort van uw gasten en kies voor onze overkappingen.
Vraag een offerte aan
chevron-down